Header Ads

Відбулось пробне ЗНО



Дві суботи поспіль у Кременецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 проходило пробне зовнішнє незалежне оцінювання. 24 березня відбулося пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури. У 14-ти аудиторіях виконували завдання 195 (3 не з’явилися) учасників. Персонал пункту складали 34 педагогічних працівників. 31 березня проходило тестування з англійської та німецької мов, історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії. Зі 162 учасників були присутні 154 (8 не з’явилися). Вони виконували завдання у 16-ти аудиторіях. На пункті працювали 39 педагогів.
Це досить високий показник участі  у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні, який вказує на те, що в школах системно проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота серед випускників та їх батьків.
Під час пробного ЗНО учасники тестування мали можливість виконувати тести з іноземних мов нового формату, які містять частину «Аудіювання», яке здійснювалося за допомогою необхідної аудіотехніки. Труднощів під час проходження аудіювання не було.





Кожен учасник пробного зовнішнього незалежного оцінювання отримав інформаційний бюлетень, за допомогою якого можна визначити результати тестування з певного предмета. Скориставшись ключами та

схемами оцінювання завдань сертифікаційної роботи, розміщеними у ньому, учасники самостійно визначать кількість тестових балів, які набрали.





Немає коментарів

На платформі Blogger.