Header Ads

Налагодження робочих відносин із Німеччиною


26 березня з робочим візитом до нашого міста прибула делегація із міста Ільзенбург (Німеччина). До її складу увійшли мер м. Ільзенбург Деніс Льофке, секретар міської ради Клаудія фон Цвейдорф, член міської ради Карл Берке, представник загальноосвітньої школи Катрін Куте та керівник реабілітаційного центру Сільвія Гран. Програма була підготовлена досить насиченою: офіційні заходи, поїздки, екскурсії, зустрічі, концерти, розважальні заходи.
У понеділок гості познайомилися з історією і культурою Кременеччини, відвідавши екскурсію у Кременецькому районному краєзнавчому музеї, що була проведена німецькою мовою. Звісно, не могли оминути увагою окрасу і гордість міста – Замкову гору. Фінальним акордом дня був святковий концерт різножанрового плану, проведений в розважальному центрі «Панорама» учнями Кременецької спеціалізованої школи №2. 
27.03.2018 року делегація побувала у Кременецькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №3, де вони познайомилися із впровадженням та розвитком інклюзивної освіти у даному закладі загальної середньої освіти. Діти з особливими потребами подарували концертну програму, яку підготували разом зі своїми наставниками, а також подарунки, котрі вони зробили власними руками.
Того ж дня гості відвідали навчально-виховний комплекс "Кременецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5 - дошкільний навчальний заклад", де познайомилися з умовами навчання, матеріальною базою і рівнем практичної підготовки учнів навчального закладу. Своєрідним творчим підсумком цього дня став концерт у стінах школи, де учні яскраво і креативно презентували власний навчальний заклад.
Відділ освіти Кременецької міської ради та міський голова О.А. Ковальчук щиро вдячні дітям, педагогам та батькам за активну участь у програмі заходів. Взагалі, ця 3-денна зустріч справила на усіх незабутні враження! То ж надіємось на тісну співпрацю та щиру дружбу!











Немає коментарів

На платформі Blogger.