Header Ads

Засідання методичного об’єднання учителів хімії



27 березня на базі Кременецького НВК «Гімназія – ЗОШ І ст.» відбулося засідання методичного об’єднання учителів хімії на тему «Сучасний урок як засіб розвитку творчої особистості учня», у якому взяли участь педагоги усіх закладів загальної середньої освіти м. Кременець.
З досвідом впровадження кейс-методу на уроках задля розвитку творчості школярів поділилася учитель-хімік гімназії Корчевська О.Я. Вона розкрила переваги даного методу для педагога і для учнів, висловила особисті враження від уроків, проведених з використанням даного методу. Присутні переглянули відео фрагмент уроку хімії у 9 класі із застосуванням кейс-методу, обговорили особливості впровадження даної новації у школах.
Учителі-хіміки поділились формами організації роботи з обдарованими дітьми. Детально обговорили теоретичні аспекти та висловили практичні поради щодо підготовки учнів до участі у Всеукраїнській предметній олімпіаді, МАН України тощо.
Методистом відділу освіти Тимчук Л.Т. спільно з учителями хімії обговорили підсумковий наказ щодо моніторингу якості знань та результативності навчально-виховної діяльності при викладанні предмета хімія у школах міста.



Немає коментарів

На платформі Blogger.