Header Ads

НВК «Кременецька ЗОШ І-ІІІ ст. №5 –ДНЗ» - учасник проекту «Школа як осередок розвитку громади».

05 лютого 2018 року відбулася зустріч педагогів НВК «Кременецька ЗОШ І-ІІІ ст. №5 –ДНЗ» з представниками Всеукраїнського фонду  «Крок за кроком»  Ольгою Боярчук та Іриною Мазуркевич. Мета заходу -  надання ефективної підтримки команді НВК у розробці проекту «Школа як осередок розвитку громади».  
У зустрічі взяли участь  перший заступник голови Кременецької міської ради Микола Матвіюк, заступник голови Кременецької міської ради Ярослав Риндич, методист методичного кабінету відділу освіти Лариса Шевчук, директор НВК «Кременецька ЗОШ І-ІІІ ст. №5 –ДНЗ» Андрій Смаглюк, заступник директора з виховної роботи Тетяна Ляхович, учитель математики Неоніла Бендасюк.
На зустрічі визначили мету, цілі та завдання проекту, який буде реалізовуватися на базі освітнього закладу. Ідеї ініціативної групи були схвалені та підтримані  першим заступником голови Кременецької міської ради Миколою Матвіюком, адже  цілі проекту актуальні та органічно вписуються у програми розвитку міста. Їх  реалізація принесе велику користь дітям і дорослим з обмеженими можливостями, сприятиме їх соціалізації, допоможе активізувати діяльність громади та спрямувати її на розвиток міста. Участь у проекті учнів сприятиме формуванню у них ключових життєвих компетенцій. 



Немає коментарів

На платформі Blogger.