Header Ads

Заходи до Всесвітнього дня водно-болотних угідь


До Всесвітнього дня водно-болотних угідь, який щорічно відзначається 2 лютого, у закладах загальної середньої освіти міста Кременець  спільно з природоохоронними установами було проведено низку заходів.
Учні Кременецької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №2 у зустрічі з інженером із охорони тваринного світу НПП «Кременецькі гори» Мирославом Троцюком дізнались багато цікавого про орнітофауну різних природних угруповань Кременеччини, місцеві види, які потребують охорони.
У НВК «Кременецька ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 – ДНЗ» для учнів  3, 7, 8 класів були проведені уроки природознавства,    біології,    географії за    участю     М. Троцюка. Науковець привернув увагу до важливості екосистем  водно-болотних угідь для підтримки здорового та екологічно безпечного навколишнього природного середовища міста Кременця та його околиць.
Урок-практикум «Комахоїдні рослини природної флори України та болотні угруповання» для шестикласників  Кременецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 був проведений науковим працівником відділу квітково-декоративних рослин Кременецького ботанічного саду Ольгою Скакальською. Школярі переглянули презентацію, змогли провести невеликі дослідження.
Такі заходи сприяють формуванню у школярів екологічної культури та мислення.

Немає коментарів

На платформі Blogger.