Header Ads

Інструктивно-методична нарада з відповідальними за реєстрацію випускників закладів загальної середньої освіти, які складатимуть ДПА у формі ЗНО



З метою підготовки осіб, відповідальних за реєстрацію учасників зовнішнього незалежного оцінювання 2018 року, 7 лютого 2018 року у Кременецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 відбулась інструктивно-методична нарада з відповідальними за реєстрацію випускників закладів загальної середньої освіти, які складатимуть державну підсумкову атестацію у формі зовнішнього незалежного оцінювання.
Із детальними кроками процедури реєстрації ознайомив учасників наради відповідальний за ЗНО в м. Кременець, методист методичного кабінету відділу освіти Кременецької міської ради – Савчук В.П.
Василь Петрович зауважив, що результатом успішної реєстрації, буде отримання від Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти сертифікату зовнішнього незалежного оцінювання. Цей документ буде надісланий особам, які проходять державну підсумкову атестацію у формі зовнішнього незалежного оцінювання, за адресою навчального закладу, в якому вони навчаються.
У рамках наради були розглянуті питання щодо особливостей ЗНО в поточному році.

Нагадуємо, що реєстрація на основну сесію ЗНО стартувала 6 лютого і триватиме до 19 березня. Зміни до своїх реєстраційних даних можна буде внести до 2 квітня 2018 року.
Найсуттєвішими нововведеннями у проведенні зовнішнього незалежного оцінювання в 2018 році стали:
- ДПА з української мови у формі ЗНО для учнів (студентів) закладів професійної та вищої освіти;

- визначення результатів ДПА з іноземних мов за двома рівнями (стандарт і профільний);
- запровадження перевірки розуміння мови на слух у тестах з іноземних мов.



Немає коментарів

На платформі Blogger.