Header Ads

Семінар учителів української мови та літератури, зарубіжної літератури закладів загальної середньої освіти міста Кременця




                 28 лютого цього року у Кременецькій спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №2 було проведено семінар учителів української мови та літератури, зарубіжної літератури закладів загальної середньої освіти міста Кременця на тему «Розвиток обдарованої особистості шляхом впровадження інноваційних технологій у навчально-виховній роботі вчителя-словесника».
             Борисюк Зоряна Володимирівна, методист центру виховної роботи Тернопільського ОКІППО, висвітлила питання підготовки учнів до мовно-літературних, літературних конкурсів. Особливу увагу було звернено на оформлення робіт для участі у конкурсі учнівської творчості «Обєднаймося ж, брати мої!» в номінації «Література».
           Шеремета Віта Валеріївна, заступник директора з наукової роботи Кременецького ліцею імені Уласа Самчука, креативно підійшла до змісту питання академічної обдарованості, яке продовжили Шевчук Ольга Василівна, учитель української мови та літератури Кременецької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №2, та Мишко Тетяна Іллівна, учитель української мови та літератури Кременецької загальноосвітньої школи №4 (продемонстрували взірці учнівських робіт Малої академії наук).
          Мазурок Ольга Юріївна, учитель української мови та літератури НВК «Кременецька ЗОШ І-ІІІ ступенів №5-ДНЗ», висвітлила питання «Позакласна робота вчителя-словесника», акцентуючи увагу на використанні інноваційних технологій.
            Іванюк Анастасія, учениця 11 класу, поділилася враженнями від участі у драматичному гуртку і вражаюче артистично продекламувала уривок із твору Ольги Кобилянської «У неділю рано зілля копала».
               На завершення семінару  учням Кременецької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №2 вдалося створити атмосферу позитиву, українства, любові до краси слова. Позакласний захід «Україна – це ми!», присвячений Міжнародному дню рідної мови, вселив у серця  глядачів тепло і радість, а в душі керівників ( Дворецької Ольги Василівни, Нановської Олександри Ярославівни –учителів української мови та літератури) – гордість за обдарованих і талановитих учнів .










Немає коментарів

На платформі Blogger.