Header Ads

Вітаємо призера ХV Всеукраїнського конкурсу юних зоологів та тваринників




З великими позитивними емоціями та дипломом ІІІ ступеня Міністерства освіти та науки зі столиці України повернувся Різник Андрій, учень 7 класу Кременецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 імені Галини Гордасевич¸ який представляв Тернопільщину у ХV Всеукраїнському конкурсі юних зоологів та тваринників.
 Шлях до такого вагомого здобутку був тривалим. Уперше випробував себе в якості молодого науковця у березні минулого року, виступивши на учнівській конференції «Кременецькі гори очима дітей». У листопаді 2018 р. школяр на обласному етапі  конкурсу у м. Тернопіль представив наукове дослідження на тему «Турун: шкода чи захист для сільськогосподарських угідь», де став призером. У грудні пройшов відбір у заочному етапі всеукраїнського рівня при Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді у м. Києві. Усі етапи зростання юного дослідника відбувалися завдяки його наставнику – наполегливому та творчому учителю біології Савчук Ірині Миколаївні.
Вітаємо Різника Андрія та педагога Савчук Ірину Миколаївну з гідною оцінкою їх наукових пошуків. Бажаємо не зупинятись на досягнутому!

Людмила Тимчук, методист відділу освіти Кременецької міської ради

 


Немає коментарів

На платформі Blogger.