Header Ads

Ярмарок професій






19 квітня 2018 року Кременецький районний центр зайнятості спільно з ДНЗ «Кременецький професійний ліцей» та відділами освіти Кременецької міської ради та райдержадміністрації організували та провели в приміщенні районного будинку культури профорієнтаційний захід «Ярмарок професій» для учнівської молоді закладів загальної середньої освіти міста та району.
Мета профорієнтаційного заходу – допомогти свідомо обрати майбутній фах та навчити орієнтуватися у світі професій, надати інформацію про особливості й переваги актуальних робітничих професій.
За словами учасників «Ярмарку професій» проведений захід допоміг їм краще зорієнтуватись у власному професійному виборі, розширив їхній світогляд та уявлення про діяльність та послуги служби зайнятості.
Звичайно, своєчасний та обґрунтований вибір учнями професії, закладу освіти, місця роботи набуває все зростаючого соціально-економічного значення, тому що вірно обрана майбутня професія є запорукою успіху, стабільності, самореалізації.
Отож, шановні наші випускники, вибір за Вами! Дослухайтесь всіх, а в першу чергу — свого серця! Успіхів Вам у цій нелегкій справі! Зробіть свій правильний вибір!



Немає коментарів

На платформі Blogger.