Header Ads

На крилах пам’яті


                                   
     
      
       10 жовтня  2019 року в Кременецькому районному Будинку культури проходив сьомий  конкурс патріотичної пісні «На крилах пам’яті». У конкурсі брали участь учні закладів освіти міста та району – по одному учаснику від навчального закладу. Захід організований Кременецько-Почаївським  державним  історико-архітектурним заповідником за сприяння відділів освіти Кременецької міської ради та Кременецької районної державної адміністрації. Конкурс проводився з метою вшанування  пам’яті героїв  національно-визвольних змагань, виховання підростаючого покоління на прикладах героїзму та відданості своїй Батьківщині, утвердження в свідомості й почуттях учнів патріотичних цінностей, глибокого осмислення героїчної історії України і рідного краю, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в учнівської молоді та виявлення художньо обдарованих дітей.
     Щира любов до патріотичної пісні зібрала в розкішному залі не лише учасників конкурсу, а їх було цьогоріч  двадцять п’ять, але і їх рідних, шкільних друзів та небайдужих кременчан.   
     Усі конкурсанти з надзвичайним ентузіазмом і відповідальністю поставились до участі у цьому заході. Кожен твір був пронизаний патріотизмом,  сповнений поваги та шани до наших  героїв – захисників і нерідко змушував  глядачів  розчулитися.    
     Переможцями конкурсу серед закладів освіти міста стали: учениця Кременецької гімназії №6 Марта Кузь,  яка отримала найвищу нагороду – Диплом  Володаря  Гран-Прі  та  Мирослав  Кузнєцов, учень  НВК «Кременецька ЗОШ  I-III ступенів №5–ДНЗ», якому дістався  Диплом ІІ ступеня.  Підготували талановитих дітей високопрофесійні  педагоги Василь Іванович Сабран, учитель Кременецької гімназії №6 та Ігор Богданович Бендасюк, учитель НВК «Кременецька ЗОШ I-III ступенів №5– ДНЗ».
      Переможці конкурсу були нагороджені відповідними  дипломами  і  цінними  подарунками.




Немає коментарів

На платформі Blogger.