Header Ads

Команда Кременецької СШ №2 - учасник проекту Zero Waste School




       01квітня у Києві стартував проект Zero Waste School, до участі у якому була запрошена команда Кременецької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №2. Право стати учасниками  цього екологічного форуму виборювали школярі понад тисячі закладів освіти України. Учні спеціалізованої школи потрапили до п’ятірки освітніх закладів Тернопільщини, що стали учасниками проекту.
   Команда у складі восьмикласників Олени Марко, Ангеліни Костик і Дениса Мінчука, учителя біології Людмили Тимчук та заступника директора Наталії Степанюк упродовж трьох днів створювала свій екологічний проект, дізнавалася про можливості співпраці з представниками медіа та зацікавленими сторонами, а також обговорювала шляхи уникнення можливих ризиків на етапі реалізації запланованого. Однодумці формували команду, де провідним гаслом стало: «Ти сам сильний, але разом з командою можеш більше!».
             До реалізації проекту Zero Waste School Kremenets юні кременчани уже приступили. Тож згодом почуємо і побачимо їх дії задля того, щоб наше місто стало ще привабливішим і красивішим, а мешканці - більш екологічно свідомими.






Немає коментарів

На платформі Blogger.