Header Ads

Науково-практичний семінар «Сучасна школа – траєкторія змін»



В м. Кременець 16 березня 2018 р. у залі засідань Кременецької міської ради відбувся освітянський науково-практичний семінар «Сучасна школа – траєкторія змін». Участь у заході взяли директори закладів загальної середньої освіти та їх заступники, головні спеціалісти та методисти відділу освіти Кременецької міської ради, а також заступник начальника управління Тернопільської ОДА ЗВАРИЧ Ганна Володимирівна.
Метою тренінгу було провести SWOT- аналіз професійних якостей шляхом самоаналізу та визначити сильні сторони, можливості та загрози для закладів освіти та виробити стратегію розвитку конкурентоздатного сучасного освітнього закладу.
Секцію «Основні компетентності сучасного керівника школи майбутнього» провела ПАНЧЕНКО Алла Гнатівна – доцент кафедри управління факультету комунікаційних технологій Київського університету імені Бориса Грінченка, кандидат наук з державного управління.
Під час проведення тренінгу його учасники дійшли висновку про необхідність  здійснення аналізу і самооцінки власної діяльності кожним закладом освіти і лише на основі їх результатів визначати стратегію розвитку й планування.








Немає коментарів

На платформі Blogger.