Header Ads

Методоб'єднання вихователів у ДНЗ №3



01 лютого  2018 року на базі  ДНЗ  №3  відбулося засідання методичного об’єднання вихователів на тему: «Краєзнавча робота як один з аспектів пізнавального розвитку дитини». Для участі у методичому об’єднанні дошкільний заклад зібрав у своїх стінах педагогів дошкільних навчальних закладів міста, батьківський комітет  та керівництво міського відділу освіти.
У фойє закладу можна було помилуватися  виставкою сімейних робіт «Кременець – моє рідне місто» та виставкою картин про Кременець місцевих художників Зварунчика Н.Г. та Свирид С.Л. 
Захід розпочала вихователь-методист ДНЗ №3 Верещак Світлана Іванівна, яка виступила із доповіддю "Краєзнавчо-туристична діяльність  ДНЗ" та провела методичну консультацію з питань організації краєзнавчої роботи під час навчально-виховного процесу.
Безпосередньо метою  методичної роботи в дошкільному навчальному закладі є  постійне підвищення педагогічної майстерності вихователів і педагогічного колективу, розвиток їх творчого потенціалу, що значною мірою сприяє зростанню освіченості й вихованості дітей. Тому практична частина  методичного об'єднання проходила у вигляді КВК між двома командами педагогів. Учасниці команд «Волинянки малюнкові» та «Без паніки» продемонстрували свої знання з історії рідного міста та захопили присутніх своїми акторськими та музичними здібностями.



Немає коментарів

На платформі Blogger.