Header Ads

Засідання міського учнівського самоврядування парламенту Кремінь.

       17 жовтня 2017 року в Кременецькому НВК "Гімназія - ЗОШ І ст." відбулося засідання учнівського самоврядування  парламенту «Кремінь» загальноосвітніх навчальних закладів  м.Кременець. У засіданні взяли участь заступники директорів з виховної роботи, педагоги-організатори  загальноосвітніх навчальних закладів міста, лідери учнівського самоврядування.
       Голова парламенту – Маргіна  Дарія, учениця 11 класу Кременецького НВК "Гімназія - ЗОШ І ст.", прозвітувала про плідну та насичену роботу, яка була проведена протягом 2016 – 2017 н.р. Її  виступ  ілюструвала детально підготовлена презентація.      Підсумки роботи учнівського самоврядування  парламенту «Кремінь» за минулий навчальний рік підвела куратор міського учнівського самоврядування  Федоринець Марія Василівна. Також було затверджено план роботи парламенту «Кремінь» на 2017 – 2018 н.р.
На засіданні були обговорені заходи щодо реалізації Концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді, превентивного та правового виховання, планування роботи. Кожен мав змогу поділитися досвідом роботи, запропонувати нові ідеї щодо роботи з дитячим колективом, вислухати побажання учнів.
       Щоб поставлені завдання були успішно реалізовані,- зауважила  методист відділу освіти Кременецької міської  ради Міщук Світлана Ананіївна,-  необхідна спільна діяльність в одному руслі  педагога і учня, забезпечення тактовної педагогічної допомоги органам учнівського самоврядування, поєднуючи  класичні підходи до навчання та виховання з передовими сучасними методиками, піклуючись про гармонійний розвиток  наших дітей,  створюючи  навколо атмосферу затишку та довіри з урахуванням потреб часу.    




  




Немає коментарів

На платформі Blogger.