Header Ads

Команда "Кремінь" Кременецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 на обласних змаганнях

З метою поглибленого вивчення природи рідного краю, формування пізнавальних і дослідницьких інтересів та умінь учнівської молоді у селі Бліх Зборівського району з 23 по 25 червня 2017 року  проводились XXXII обласні геолого-географічні змагання учнівської молоді. Місто Кременець на цих змаганнях представляла команда "Кремінь" Кременецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4  у складі 10 учнів, керівника, Дрозд Катерини Сергіївни, та двох представників. 
Учні цього навчального закладу вперше приймали участь у геолого-географічних змаганнях, які включали спеціальні види: геологічний маршрут, маршрутну та площинну топографічну зйомку, підйом геологічної карти, гідрологічні та радіометричні дослідження, шліхове випробування, метеорологічні спостереження та знання мінералогії та петрографії. Були у програмі змагань і конкурсні види, у яких команда виборола три призових місця. 
Команда з гідністю пройшла усі випробування, вразивши досвідчених учасників змагань наполегливістю, бажанням перемагати, вчитися.  Завжди поряд були керівники, які гідно облаштували побут, хвилювалися та надихали.         Проаналізували промахи, намітили напрямки, за якими необхідно працювати у наступному навчальному році, аби наступного літа змагатись нарівні з "бувалими" геологами. 

 






Немає коментарів

На платформі Blogger.