Header Ads

Візит професора з Південної Кореї

      14 червня   2017 року у супроводі   спеціаліста Міністерства   освіти     і      науки    України Р.В. Гладковського м. Кременець відвідав професор геології, ініціатор та голова журі Всесвітньої учнівської олімпіади з наук про Землю пан Сонг Му Йонг. Південнокорейський учений мав зустріч у міській раді з очільниками міста та представниками відділу освіти, у ході якої обговорив з учасниками круглого столу ситуацію на сході України, познайомив з особливостями системи освіти у Республіці  Корея.
    Пан Сонг відвідав Кременецький краєзнавчий музей, у якому його надзвичайно зацікавив відділ природи Кременеччини. З ученим спілкувались працівники Кременецького ботанічного саду, яким він висловив вдячність за велику роботу по збереженню, відтворенню й акліматизації ендемічних, рідкісних та екзотичних рослин.  Сонг Му Йонг був вражений панорамою міста із Замкової гори, ландшафтами гір Черча та Божа, що є частиною національного природного парку "Кременецькі гори".
     Матвіюк М.М., заступник міського голови, висловив сподівання на більш тісні контакти педагогів міста з  представниками освітньої галузі Республіки Корея.

                    Професор  Сонг Му Йонг, Республіка Корея
                                           Учасники круглого столу у міській раді
          






Немає коментарів

На платформі Blogger.